ΕΔΡΑ e-learning

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για Κοινωνικούς Λειτουργούς

Email
Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Κοινωνικούς Λειτουργούς
Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή:
Τιμή πώλησης180,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ180,00 €
Περιγραφή

Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες Δευτέρες και Τετάρτες μηνιαίως


 Περίοδος προγράμματος: 8 μήνες


 Συχνότητα προγράμματος: μηνιαία


 

Ο Φορέας Ψυχικής Υγείας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» τα τελευταία χρόνια διοργανώνει δυναμικά και καινοτόμα προγράμματα ενδοϋπηρεσιακής εκπαίδευσης για τα στελέχη και το προσωπικό του. Φέτος, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του επιμορφωτικού προγράμματος των Κοινωνικών Λειτουργών, αποφασίσαμε να το απευθύνουμε σε επαγγελματίες πέραν του Φορέα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς καθώς και σε φοιτητές του Α.Τ.Ε.Ι. Κοινωνικής Εργασίας που πραγματοποιούν την εργαστηριακή ή την πρακτική άσκηση στο επάγγελμα.Σκοπός των συναντήσεων είναι η ενεργητική, διαρκής ενθάρρυνση και  συμβουλευτική  υποστήριξη των επαγγελματιών στο χώρο εργασίας ή πρακτικής άσκησης. Στόχος μας είναι η βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, η απόκτηση νέων γνώσεων, η αποτελεσματικότερη συνεργασία με τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας και η απόκτηση δεξιοτήτων μέσω συνεργασίας με επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων στα πλαίσια δημιουργίας διεπιστημονικών ομάδων.

Οι Ομάδες  Υποστήριξης θα είναι ολιγομελείς (4-5 άτομα) και ομοιογενείς, δηλαδή θα απαρτίζονται από Κοινωνικούς Λειτουργούς με συναφές αντικείμενο ή επίπεδο εμπειρίας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση (παρουσίαση και ανάλυση περίπτωσης, συζήτηση, παιχνίδι ρόλων κ.ά.) ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας της ομάδας. Επίσης, θα πραγματοποιούνται εποπτικές συναντήσεις σε κάθε συνάντηση και υποστήριξη από την ομάδα.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται  μια φορά το μήνα για τους νέους επαγγελματίες και μια φορά το μήνα για τους φοιτητές και θα είναι διάρκειας δύο ωρών, καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους.Θα διενεργούνται σε συγκεκριμένο χώρο με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, projector για την θεωρητική εκπαίδευση καθώς και υποστήριξη μέσα από την ανάλογη βιβλιογραφία, σημειώσεις, εκπαιδευτικό υλικό κλπ. (Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες βρίσκονται σε ακόλουθο πίνακα).

Το κόστος συμμετοχής* για το 8μηνο πρόγραμμα επιμόρφωσης, θα ανέρχεται στα 120 ευρώ για τους φοιτητές και για τους άνεργους επαγγελματίες και 180 ευρώ για τους νέους επαγγελματίες. Μετά τη λήξη του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. *(Για περισσότερες πληροφορίες και διευκολύνσεις στην καταβολή του ποσού επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Δυο λόγια για τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης

Ο Νικόλαος Παππάς είναι Κοινωνικός Λειτουργός, μέλος του Σ.Κ.Λ.Ε., απόφοιτος ΑΤΕΙ Αθήνας με12ετή συνεχής εργασιακή εμπειρία στο επάγγελμα και πολυετή εμπειρία στην εποπτεία και καθοδήγηση σπουδαστών σε πιστοποιημένα πλαίσια πρακτικής άσκησης Κοινωνικών Λειτουργών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΑΠ- Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών) με εμπειρία σε προγράμματα ΣΥ.Υ. και μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Ε.Ε.Ε.Ε). Από το 2009 συνεργάζεται με την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»  στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα του Φορέα ως εξωτερικός συνεργάτης και επόπτης των Κοινωνικών Λειτουργών των δομών του φορέα.

Πληροφορίες:

Τόπος : Οι συναντήσεις των ομάδων θα πραγματοποιούνται στο  Ίλιον Αττικής, Φιλοκτήτου 85, Αθήνα. Εγγραφές : Οι εγγραφές άρχισαν και θα διαρκέσουν έως 14/11/2014, (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Ημερομηνία έναρξης : 17 Νοεμβρίου 2014, Συντονίστρια Ομάδων: Μανιώτη Αγγελική, Τηλ.: 213 0343195, Email: aggeliki.manioti@gmail.com

Υπεύθυνος  εκπαίδευσης:

Παππάς Νικόλαος, Κοινωνικός Λειτουργός- Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Email: nikolaospappas7@gmail.comhttps://www.facebook.com/nikos.pappas.33671

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα εδώ..

 

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, συμπληρώστε την φόρμα πρώτης επαφής και αποστείλετε την στο info@edra.edu.grγια να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! Επιμορφωτικό πρόγραμμα για Κοινωνικούς Λειτουργούς