ΕΔΡΑ e-learning

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά τα τμήματα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο edra.edu.gr. Περιηγηθείτε στη σύντομη περιγραφή της κάθε τμήματος ή υπηρεσίας, σε ποιόν απευθύνεται και πώς παρέχεται από εμάς προς εσάς.

 

Η Λογοθεραπεία ασχολείται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων επικοινωνίας που μπορεί να εμφανίζουν τα παιδιά.

Έχει ως στόχο την βελτίωση της λειτουργικότητας του παιδιού ώστε να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον στην καθημερινή ζωή, στο σπίτι και στο σχολείο.

Η Ειδική Διαπαιδαγώγηση (διαδικτυακή) ασχολείται με τα μαθησιακά κενά:

Η Διαδικτυακή Συμβουλευτική - Διαδικτυακή Ψυχολογική Υποστήριξη έχει ως στόχο:

  • να διερευνήσει τις σκέψεις,
  • τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές του παιδιού.

Τα εξ’αποστάσεως σεμινάρια καλύπτουν ποικίλα θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και τις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν, αλλά και γενικότερα θέματα σχετικά με την εκπαίδευση. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει όποιο θέμα τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων.


Εάν σας ενδιαφέρει να εγγραφείτε στο online σεμινάριο "ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ: ΤΙ - ΠΩΣ- ΓΙΑΤΙ", συμπληρώστε την φόρμα πατώντας εδώ και κάντε αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .


 

Το ελεύθερο υλικό αυτό αφορά επιλεγμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, tests, εικόνες, κάρτες και παιχνίδια που σχετίζονται με τις Διαδικτυακές Θεραπευτικές Συνεδρίες που παρέχονται εξ' αποστάσεως από το Edra.edu.gr.  Παρέχεται και ανανεώνεται από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα θεραπευτών της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και μπορεί κανείς να το κατεβάσει και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του σε μορφή pdf.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Edra.edu.gr μπορεί να βρει κανείς επιστημονικά άρθρα, χρήσιμες τοποθετήσεις, προτάσεις και ιδέες από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες. Κάθε άρθρο συνοδεύεται από στοιχεία του συντάκτη (φωτογραφία, σύντομο βιογραφικό, παρόμοια άρθρα) και την ημερομηνία συγγραφής του. Σας προσφέρεται η δυνατότητα να σχολιάσετε και να βαθμολογήσετε το κάθε άρθρο, να το κοινοποιήσετε σε φίλους και να το μοιραστείτε με περισσότερους αναγνώστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν επιθυμείτε να συμβάλλετε με άρθρα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε αποστείλετε τα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σε αυτές τις σελίδες προσφέρεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί και να εφοδιαστεί με δοκιμασμένα και πρωτότυπα εργαλεία που αφορούν τα εξής:

- Την χρήση μορφών Τέχνης και Πολιτισμού στη διαδικασία θεραπείας ή μάθησης ενός παιδιού 3-17 ετών.

- Τον εμπλουτισμό της διαδικασίας μάθησης ή θεραπείας μέσω της επαφής με τη Φύση.

- Την χρήση του Παιχνιδιού στη διαδικασία θεραπείας ή μάθησης, καθώς και στην ψυχαγωγία (Παιγνιοθήκη).

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΜΗΜΑΤΑ