ΕΔΡΑ e-learning

12 Νοεμβρίου 2014 By

Βρίσκουμε και δύο, τρις ή περισσότερες, ανάλογα με τον αριθμό παιδιών, μυρμηγκοφωλιές στο πάρκο. Καλό είναι οι μυρμηγκοφωλιές να είναι σε κοντινή απόσταση. Ζητάμε από τα παιδιά να βρουν τρόπους για να «προστατεύσουν» τις μυρμηγκοφωλιές.

07 Μαρτίου 2014 By

Μια περιβαλλοντολογική πρωτοβουλία στην καρδιά της δυτικής Αθήνας η οποία αναμένεται να προσεγγίσει πλήθος κόσμου θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 12:00 στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Πιο συγκεκριμένα το δίκτυο εθελοντών του Πάρκου διοργανώνει καθαρισμό στον οποίο όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. H Στέλλα Ιωάννου, η οποία είναι υπεύθυνη στο πρόγραμμα της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΕΔΡΑ» "Στο βάθος... κήπος!", επισημαίνει πως η ύπαρξη του συγκεκριμένου πάρκου είναι τεράστιας σημασίας, όχι μόνο για την δυτική αλλά για ολόκληρη την Αττική καθώς διαθέτει μια έκταση 1200 στρεμμάτων...

02 Απριλίου 2013 By

Σχηματίστε μια διαδρομή μετ’ εμποδίων μέσα στο δάσος που ο παίχτης θα διανύσει μια απόσταση με κλειστά τα μάτια! Αυτό το παιχνίδι βοηθά στην εξοικείωση των παιδιών με ανοιχτούς, φυσικούς χώρους, ενώ ταυτόχρονα προϋποθέτει οικολογική συνέπεια για τον καθαρισμό του χώρου στο τέλος του παιχνιδιού από όλα τα υλικά.

02 Απριλίου 2013 By

1 Ζωγραφίστε έναν κύκλο στην άμμο και δώστε σε ένα παίχτη μια κορδέλα με δεμένα τα δύο της άκρα. Ο παίχτης αναλαμβάνει να κρύψει την κορδέλα κάτω από την άμμο, ενώ οι υπόλοιποι παίχτες έχουν τα μάτια τους κλειστά ή τις πλάτες γυρισμένες.

18 Φεβρουαρίου 2013 By

Στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, οι παίχτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα κρυμμένα "στοιχεία" για να ολοκληρώσουν τη διαδρομή και να φτάσουν στον θησαυρό μέσα στον λιγότερο χρόνο, χωρίς να χαθούν!

Σελίδα 1 από 2
Βρίσκεστε εδώ: Home EXTRA ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΥΣΗ & ΜΑΘΗΣΗ Μονοπάτια και εξορμήσεις